Retourbeleid

Je hebt het recht je order tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren door contact met ons op te nemen en aan te geven dat je je order of producten hieruit wilt annuleren met vermelding van je ordernummer. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen.

De kosten voor het retour sturen naar Desinfectie-Display zijn voor eigen rekening. 

Wij adviseren om je retourzending met track & trace te versturen, zodat je altijd een bewijs van verzenden hebt (mocht je retour onverhoopt kwijt raken bij het postbedrijf). Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retournering zijn voor eigen rekening van de klant.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Desinfectie-Display geretourneerd dienen te worden.

Stuur je retourzending naar Desinfectie-display, Veersedijk 103, 3341LL te Hendrik-Ido-Ambacht. Stuur de bijgeleverde pakbon mee met je retourzending.

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening welke gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Desinfectie-display staat bekend om haar goede service. Niet identificeerbare retourzendingen (zonder gegevens toegevoegd) kunnen niet behandeld worden. 

Enkel onze webshop desinfectie producten vallen binnen ons retourbeleid.


  Levering uit voorraad
  Hoogwaardige kwaliteit
  Deskundig advies 
  Veilig betalen

  

ADVIES NODIG?

 +31 (010) 43 700 65

 Stuur een mail

 Vraag een offerte aan

 Openingstijden

      08:30 - 17:00

 

© 2020 - 2023 www.desinfectie-display.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel