Privacy

PRIVACYVERKLARING Desinfectie-display

Mei 2020

Wij respecteren de privacy van onze gebruikers. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (hierna: AVG).

Over ons
De website www.desinfectie-display.com wordt beheerd door BBS Industrie BV

BBS Industrie bv is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG.

Onze gegevens zijn:
Desinfectie-display.com
Veersdijk 103

3341LL Hendrik-Ido-Ambacht, The Netherlands.

KvK: 63832607

Welke gegevens verzamelen we?
Wanneer je je online aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ons contactformulier invult, een bericht achterlaat in het gastenboek of een aankoop doet in onze webwinkel, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Straat en huisnummer;
  • (Eventueel) een afwijkend afleveradres;
  • Postcode en woonplaats.

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, vragen we je naam en e-mailadres om de nieuwsbrief aan jou te sturen.
  • Wanneer je ons contactformulier invult, vragen we jouw naame-mailadres en telefoonnummer om jou van een reactie te kunnen voorzien.
  • Wanneer je een bericht achterlaat in ons gastenboek, vragen we jouw naam en e-mailadres om contact op te kunnen nemen over je bericht.
  • Op moment dat je een product bestelt in onze webwinkel, kunnen we jouw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en emailadres vragen. Deze gegevens zijn nodig om de bestelling te verzenden, een factuur op te maken, contact met jou te kunnen opnemen over je bestelling en om je in te lichten over nieuwe producten.

De gegevens die je aan ons verstrekt, gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze verstrekt hebt.

De gegevens die je verstrekt bij het inschrijven voor een nieuwsbrief, het invullen van het contactformulier en het plaatsen van een bericht in ons gastenboek, verwerken wij alleen met jouw toestemming. Wij verwerken deze gegevens dus op grond van artikel 6 lid 1 sub a, sub b en sub f AVG.

Als je een product in onze webwinkel koopt, zijn de daarbij gevraagde gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, dan wel hebben wij een gerechtvaardigd (bedrijfs)belang bij de verwerking van deze gegevens. Wij verwerken deze gegevens dus op grond van artikel 6 lid 1 sub a, sub b en sub f AVG.

Met wie delen we jouw persoonsgegevens?

Mijnwebwinkel

De persoonsgegevens die je doorgeeft bij je bestelling en de persoonsgegevens die verwerkt worden via ons contactformulier en gastenboek worden opgeslagen op de server van Mijnwebwinkel. Meer informatie over het beleid van Mijnwebwinkel kun je hier vinden: [https://www.mijnwebwinkel.nl/privacy-policy].

Mollie

Om te betalen voor jouw bestelling word je doorverwezen naar Mollie, waarna Mollie ook persoonsgegevens verwerkt. Meer informatie over het beleid van Mollie vind je hier: [https://www.mollie.com/nl/terms-conditions].

Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. De beveiligingsmaatregelen die wij gebruiken zijn onder andere: logische toegangscontrole met wachtwoorden en beveiliging van netwerkverbindingen via SSL.

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden: [https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/] vinden. Deze Google Analytics cookies worden 26 maanden bewaard. Desinfectie-display heeft een bewerkersovereenkomst met Google gesloten en heeft "gegevens delen" uitgezet. 

Bewaartermijn
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

Wanneer jij je uitschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen je persoonsgegevens direct uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens wij alleen gebruiken om te antwoorden op een bericht dat jij aan ons hebt gestuurd middels ons contactformulier, worden binnen 1 jaar na onze laatste correspondentie met jou verwijderd.

Wij bewaren jouw bestelgegevens tenminste voor een periode van 7 jaar, om aan onze wettelijke plicht te voldoen. Na afloop van de periode van 7 jaar verwijderen we jouw bestelgegevens binnen 2 maanden.

De gegevens die jij verstrekt bij het plaatsen van een bericht op ons gastenboek en het bericht zelf zullen wij 10 jaar bewaren. Daarna wordt het bericht en de gegevens verwijderd.

De bovenstaande termijnen gelden, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten
Je hebt recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Als je ons jouw toestemming hebt gegeven om bepaalde gegevens van jou te verwerken, heb je altijd het recht om deze toestemming in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Je hebt het recht om een klacht in te dienen over de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan. Deze klacht kun je indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 


  Levering uit voorraad
  Hoogwaardige kwaliteit
  Deskundig advies 
  Veilig betalen

  

ADVIES NODIG?

 +31 (010) 43 700 65

 Stuur een mail

 Vraag een offerte aan

 Openingstijden

      08:30 - 17:00

 

© 2020 - 2021 www.desinfectie-display.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel