Desinfectie-display DEALERSCHAP

Interesse in een desinfectiezuil dealerschap?

Desinfectie-Display zet een dealernet op van lokale dealers om daarmee consumenten en de zakelijke markt de mogelijkheid te bieden de desinfectiezuil(en), dispensers regionaal te ervaren en uiteraard te kopen.

De Desinfectie-display dealerformule is een formule – dealershap waarin alle facetten om succesvol zaken te doen aanwezig zijn. Openheid en bereidheid om te delen zijn zonder meer de belangrijkste waarden. Andere essentiële zaken die het Desinfectie-Display dealerschap aantrekkelijk maken zijn kennis, middelen, marge maar vooral de ruimte die de markt biedt. In Europa en dus ook Nederland staat de markt van bijv. een desinfectie paal aan het begin van een groeimarkt en dat maakt dat nu instappen je interessante verkoopkansen biedt voor nu en de toekomst.

Heb je interesse in een eventueel dealerschap van Desinfectie-Display, neem dan vandaag nog contact met ons op +31 (0)10 - 437 00 65 en vraag naar Johan Stolk of neem hier contact op met onze specialisten voor meer informatie over het worden van een desinfectie product dealer/wederverkoper. We maken graag tijd vrij voor een oriënterend gesprek.

Wanneer u kiest voor de optie contact via een bericht, graag onder vermelding van 'Dealer'. Gaarne met vermelding van uw bedrijfsgegevens, kvk nummer, Btw Nummer etc.


  Levering uit voorraad
  Hoogwaardige kwaliteit
  Deskundig advies 
  Veilig betalen

  

ADVIES NODIG?

 +31 (010) 43 700 65

 Stuur een mail

 Vraag een offerte aan

 Openingstijden

      08:30 - 17:00

 

© 2020 - 2023 www.desinfectie-display.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel