Over ons

www.desinfectie-display.com is een onderdeel van BBS Industrie BV. 

BBS Industrie bv is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van werktuigbouwkundige onderdelen. Als technische partner voor onze relaties weten we ons te onderscheiden door assortiment, kennis, kwaliteitsniveau en service. Als geen ander spreken we de taal van onze afnemers. Problemen, uitdagingen, creativiteit en flexibiliteit zijn onze basis vaardigheden. Wij hebben veel ervaring met projecten zowel nationaal als internationaal. Tot onze klanten mogen wij kleine en grotere organisaties rekenen. Betrouwbaarheid en oplossend vermogen zijn onze kernwoorden.

BBS Industrie / Mobiele desinfectiezuil / Technische kunststoffen / Plexiglas preventie coronaschermen
Hoe kom je tot bovenstaande combinatie? Technische kunststoffen is een onderdeel uit het assortiment van BBS Industrie BV en worden voornamelijk toegepast in de industrie met als kanttekening/uitzondering de plexiglas preventie coronaschermen die wij nu als extra aanbieden. Deze produceren wij nu om een veilige werksituatie in uw bedrijf tussen medewerkers en klanten aan te bieden. Het is fijn om in deze lastige Corona tijd waarin we nu met zijn allen zitten een bijdrage te kunnen leveren. 

Het Coronavirus verspreidt zich vooral via nies- en hoestdruppeltjes. Het virus kan direct van mens op mens worden overgedragen of (voor beperkte tijd) via oppervlakken zoals deurklinken. Een kunststof plexiglasspatscherm is daarom een mooie manier om de verspreiding van nies- en hoestdruppeltjes tegen te gaan. Deze druppels blijven namelijk enkele seconden in de lucht hangen en dat is waar een kunststof spatscherm u tegen beschermd!

Daarbij kregen wij ook veel vraag naar een mobiele desinfectiezuil. Deze desinfectie-display bieden wij nu uit eigen productie aan ter preventie van verspreiding van het coronavirus. 

We hopen dat we u mogen helpen met een oplossing ter preventie van het Coronavirus middels onze mobiele desinfectiezuil/desinfectie-display en kunststof plexiglasspatscherm (https://www.plexiglas-preventiescherm.nl).

Bescherm uw medewerkers! Een mobiele desinfectiezuil/desinfectie-display​ en een plexiglas coronascherm maakt veilig contact mogelijk tussen klanten en medewerkers.

Bij vragen neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen u adviseren in alle mogelijkheden.


  Levering uit voorraad
  Hoogwaardige kwaliteit
  Deskundig advies 
  Veilig betalen

  

ADVIES NODIG?

 +31 (010) 43 700 65

 Stuur een mail

 Vraag een offerte aan

 Openingstijden

      08:30 - 17:00

 

© 2020 - 2023 www.desinfectie-display.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel