Hoe kunt u bij ons betalen

Hoe kunt u bij ons betalen?

www.desinfectie-display.com online betaalmethoden

Veilig, snel en ongecompliceerd betalen staat bij www.desinfectie-display.com voorop. Alle transacties zijn beveiligd en gecodeerd. Betaalgegevens worden niet bewaard en kunnen niet worden onderschept. Met de betaalmethoden bij mobieledesinfectiezuil.com kunt u veilig en met vertrouwen bestellen & betalen!

Verschillende betaalmethodes
Wij bieden een verscheidenheid aan betaalmogelijkheden aan, bijvoorbeeld het allom bekende iDEAL en Bancontact (voorheen Mister cash)zijn veel gebruikte betaalmogelijkheden.

Kiest u simpelweg in de bestelvoorgang van plexiglas-preventiescherm.nl de betaalmethode uit welke het beste bij u past.
Wilt u van internetbankieren gebruik maken via INGABN AMRORabobankRegiobankBunqHandelsbankenSNS RegiobankSNS BankASN BankTriodos BankKnabvan LanschotMoneyyouFriesland Bank of Fortis Bank?
Dan is gebruik maken van iDEAL de makkelijkste en snelste betaalmethode.

Voor klanten uit België is Bancontact (voorheen Mister Cash) de meest voorkomende betaalmethode. 

Mollie
De meeste van onze betaalmethoden worden door Mollie afgewikkeld. Mollie is een professionele betaal provider (Payment Service Provider) welke snelle en zekere betaalmethodes aanbiedt. Mollie is een van de snelst groeiende tech-bedrijven in Europa en blijft gestaag verder groeien. Hun innovatieve en snelle betaaloplossingen spreken voor zichzelf. De betaaloplossingen bieden zowel voor klanten als voor grote bedrijven en start-ups een veilige betaalomgeving waar geld ontvangen en/of verstuurd kan worden met praktisch alle mogelijke betaalmethodes. 

Heeft u vragen en/of hulp nodig met uw betaling?
Neemt u dan contact met ons op, het team van www.desinfectie-display.com staat graag voor u klaar!


1. Met iDEAL Betalen


Met iDEAL betalen. Een van de meest gebruikte betaalmethode is betalen met iDEAL. U kunt met iDEAL betalen als u bij ING, ABN AMRO, Rabobank, Regiobank, Bunq, Handelsbanken, SNS Regiobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, Knab, van Lanschot, Moneyyou, Friesland Bank of Fortis Bank internetbankieren heeft. Met iDEAL kunt u makkelijk en snel betalen.

Kosten: Aan het betalen met ''iDEAL'' zijn geen kosten verbonden.
Voordelen: Veilige, snelle en vertrouwde manier van betalen. Uw betaling komt meteen bij ons binnen en uw bestelling kan meteen verwerkt en verstuurt worden.

2. Met Bancontact Betalen (voorheen: Mister Cash)


Bancontact (Mister Cash) is een van de meest gebruikte betaalmethoden in België. Bancontact is zelfs de Belgische marktleider als het om elektronisch betalen gaat. Als u wenst met Bancontact te betalen, kiest u dan deze betaalmethode in de bestelvoorgang uit.

Kosten: Aan het betalen met ''Bancontact'' zijn geen kosten verbonden.
Voordelen: Veilige, snelle en vertrouwede manier van betalen. Uw bestelling kan direct verwerkt en verstuurt worden.


  Levering uit voorraad
  Hoogwaardige kwaliteit
  Deskundig advies 
  Veilig betalen

  

ADVIES NODIG?

 +31 (010) 43 700 65

 Stuur een mail

 Vraag een offerte aan

 Openingstijden

      08:30 - 17:00

 

© 2020 - 2023 www.desinfectie-display.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel